Bodoran Sunda: Lalaki sajati

Dua lalaki keur ngobrolkeun masalah rumah tanggana. Lalaki nu hiji kabeneran keur pasea jeung pamajikanana.

Lalaki 1:  “Yeuh, lamun anjeun pasea jeung pamajikan, tembongkeun yen anjeun teh lalaki sajati. Tong daek eleh ku ngaran pamajikan!”
Lalaki 2:  “Puguh atuh kuduna kitu! Eta mah basa keur kamari pasea, pamajikan nepi ngorondang ka hareupeun kuring….”
Lalaki 1: “Tah kitu atuh alus! Terus naon dilakukeun ku pamajikan maneh?”
Lalaki 2: “Pamajikan kuring ngorondang nepi kadongko-dongko bari ngorehan ku sapu, terus ngomong: Kaluar siah ti kolong ranjang lamun maneh heueuh wani pasea jeung aing! ”
Lalaki 1: &$@&*!!??

About Onnay Okheng

Hola, I'm Onnay. Also I'm Freelancer also SocialTechPreneur. Wordpress Themes and Plugins Developer, WordPress eCommerce Developer. Founder of Nesia, UKM Store. Let's Sharing and Dreaming.

12 responses to “Bodoran Sunda: Lalaki sajati

  1. teu ngartos…

    ========***=========
    watirrrrr….😆

    • Abd. Fatah

      yeuh translatena !
      dua orang lelaki sedang ngobrol masalah rumah tangga. lelaki yang satu kebetulan sedang bertengkar dengan istrinya.
      lelaki 1:” hey Bro, kalau kamu bertengkar dengan istri. buktikan kalau kamu itu lelaki sejati. jangan mau kalah dengan yang namanya istri”.
      lelaki 2;”jelas harusnya begitu,! pada saat kemarin bertengkar,.. istri sampai merangkak ke depan sayah..”
      lalaki 1:”nah begitu bagus !, terus apa yang dilakukan istri kamu?”
      lelaki 2:” istri saya merangkak sampai jongkok2nya, sambil mengais-ngais pakai sapu, terus ngomong:”ayo keluar dari bawah ranjang, kalau kamu benar berani bertengkar dengan sayah”.
      lelaki 1:&$@&*!!??

      tah pamiarsa nyanggakeun kirang langkungna nyanggakeun sdaya-daya.
      asa beki teu rame wae

  2. abdi mah ngartos
    hahahahaha
    isil saya buka jasa translate
    satu hurup 500ribu:mrgreen:

    ========***=========
    wew.. si ikok, mulai berbisnis euy..😆

  3. wah..bisa jadi ajang bisnis nih..
    gag ahh….

    biarin aja ga ngerti hehe…

    ========***=========
    harus belajar sil, bisi dapet pasangan orang sunda kaya teh desri!!
    wakakaka..😆

  4. hahaha… galak pisan eta istrina.😀 nepi ka nyumput kitu.

    ========***=========
    Ikatan Suami Takut Istri, bade lebet kang??😆

  5. kang onay, bikin versi bahasa padangna, supaya c isil ngartosn. haha..

    ========***=========
    mun jadi versi padang mah moal rame kang, kan ieu mah khusus sunda
    heuheu…😀

  6. haha… bojeg, kang

    ========***=========
    ngabojeg penumpang..😛

  7. Fajar

    aya nu langkung sae teu kang carita bodor na…??😀

  8. Ping-balik: 2010 in review « Rorompok Onnay Okheng

  9. asep sulaeman

    mana carita lucu n deui atuh

  10. hahahaha atuh ari kitu jadi pamegetna nu sieuneun teh sanes istrina hahahahah teu bener ahhhhh

    kudu perkasa atuhhhh😀
    nuhun😉

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Arsip

Add my facebook Follow me

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Bergabunglah dengan 2.741 pengikut lainnya

Newsjid | Masjid Punya Berita

%d blogger menyukai ini: