Bodoran Sunda: “Si Oon Nyaba ka Aki na”

si Oon ulin ka akina anu di lembur.ari pagawean akina teh nyaeta dukun lepus sagala panyakit pasti leungit.kaceluk pisan kamashur kakoncara kamana2..so’alna tara menta syarat atawa buruhan aneh2..cukup udud keretek jeung coklat silverquin kabeukina teh.

si Oon:”geuning keur sepi pasen teh ki..?”
aki :”heu euh jalu..kabeneran yeuh bisa ngobrol jeung ilaing ”
si Oon :”uing mah ngobrolna hayang bara ngopi kacang anu dina keler itu ki..”
aki :”kop kadinyah cokot ku sorangan we da lain semah..!”

teu karasa bari ngobrolmah kacang teh ampir beak satengah keler.. maklum ngobrol bari dibarengan lapar tea atuh.

aki :”beakeun kadinyah..!aki mah geus teu kuat ngadahar nu kitu..geus beak huntuna..”
si Oon :”aduh geuningan meni ku ngeunah kacang teh ki..”
aki :”puguh we jalu da eta mah kacang mede tea”
si Oon :”aki mah ku ngareunah kadaharanna teh ..pasti hargana mahal nya?”
aki :”teu sing mahal jalu.!etamah pedah we aki geus teu kuat ngadaharna”
si Oon :”teu kuat kumaha ki ?”
aki :”heu euh..mun tiap ngadahar coklat oge kacangna mah ukur bisa di galemohan wungkul ..daripada dipiceun mah digundukkeun we dina keler pan teu mubazir heu euh ?”
si Oon :”oooooooooooooo”

Bodoran sunda ieu disadur ti Group Facebook si Tayo

About Onnay Okheng

Hola, I'm Onnay. Also I'm Freelancer also SocialTechPreneur. Wordpress Themes and Plugins Developer, WordPress eCommerce Developer. Founder of Nesia, UKM Store. Let's Sharing and Dreaming.

8 responses to “Bodoran Sunda: “Si Oon Nyaba ka Aki na”

  1. hahaha… senang hati ini bisa kembali menemukan “Bodoran Sunda”

    ===================***==================
    hehe.. hatur nuhun parantos dibaca..
    hatur nuhun oge parantos dongkap ka rorompok..
    salam sayang dari bandung..πŸ˜€

  2. Kang Onnay asli Bandung, ya?

    ===================***==================
    hehe..made in bandung tulen…
    ari akan ti mana???πŸ˜€
    salam sayang dari bandung..πŸ˜€

  3. ueks! karunya pisan si oon….nuangan tilas kolomohan si aki

    ===================***==================
    hahaha… meni di kolomoh pisan!!!
    wakakaakaka.. [seuri bari kokosehan.. :P]
    salam sayang dari bandung..πŸ˜€

  4. hehheheeeeeeeeeeeeeeeee

  5. budak kacep

    Hahahahahahahha……….sok atuh ngadongeng deui kang…!!!

    ========***=========
    hehe… sok atuh ti akangeun ayeuna mah..πŸ™‚

  6. Abd Fatah

    ih geuleuh !

  7. Ping-balik: 2010 in review « Rorompok Onnay Okheng

  8. arie

    ulah di kantun ah budaya sundana supados teuteup leustari………

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Arsip

Add my facebook Follow me

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Bergabunglah dengan 2.741 pengikut lainnya

Newsjid | Masjid Punya Berita

%d blogger menyukai ini: