Bodoran sunda: “Si Oon kursus Gitar”

kacaritakeun dina hiji mangsa, si Oon hayang kursus Gitar..geus neangan kamamana, akhirna meunang tempat kursus di sekitar Kebon Kalapa (asa apal tempatna nyak??!!hehe..)

Nah.. si Oon tuluy nanyakeun kumaha daftarna, terus sagala ning rupa anu aya hubunganna jeung kursus eta..

Tapi pas palebah duit:
Oon: “teh, upami daftar na sabaraha nyak??”
Si teteh: “Upami bade daftar, bayar 50 rebu di sasih ka hiji. Kanggo sasih ka-2 jeung saterusna bayar 20 rebu tiap bulan”
Oon: “hmm…okey upami kitu abdi daftar di bulan ka-2 we teh..”

deZiggGGgg….

About Onnay Okheng

Hola, I'm Onnay. Also I'm Freelancer also SocialTechPreneur. Wordpress Themes and Plugins Developer, WordPress eCommerce Developer. Founder of Nesia, UKM Store. Let's Sharing and Dreaming.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Arsip

Add my facebook Follow me

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Bergabunglah dengan 2.741 pengikut lainnya

Newsjid | Masjid Punya Berita

%d blogger menyukai ini: